Opleidingen en stages

Wil jij in de praktijk ervaren hoeveel voldoening werken in de ouderenzorg geeft? Bij Pleyade kun je de kennis die je tijdens je opleiding opdoet, inzetten in de praktijk. Als je al bij Pleyade werkt, kun je jezelf verder ontwikkelen door een passende opleiding of cursussen te volgen.

Leerwerktraject

Bij Pleyade kun je een leerwerktraject volgen voor verzorgende IG, verpleegkundige of de gecombineerde opleiding verzorgende IG en maatschappelijke zorg (mbo en hbo). Je komt als leerling bij Pleyade in dienst voor de duur van de opleiding. Eén dag in de week ga je naar school en de andere drie of vier dagen ga je aan de slag bij Pleyade. Pleyade heeft ook opleidingsplaatsen voor onder andere GZ-psycholoog, specialist ouderengeneeskunde en verpleegkundig specialist.

Samenwerking met scholen

Het is belangrijk dat wat je leert op de opleiding ook past bij wat je in de praktijk tegenkomt. Pleyade werkt daarom samen met verschillende scholen en organisaties, zodat je bijvoorbeeld een Associate Degree for Health kunt behalen.

Stageplaatsen

Pleyade heeft stageplaatsen voor verschillende opleidingen; naast zorg bijvoorbeeld ook facilitair, ICT en diverse medische- en behandeldisciplines. De plaatsen voor de zorg zijn bij jouw opleidingsinstituut bekend. Op de andere stages (zie hieronder) kun je zelf solliciteren. We hebben plaatsen voor niveau 1, 2, 3 en 4 en in overleg met de school kunnen we de stageplaats aanpassen, zodat die aansluit bij jouw opleiding.

Vervolgscholing

Om op een goede manier zorg te kunnen verlenen, vinden we continu bij- en nascholen belangrijk. Er valt namelijk altijd iets te leren in ons vakgebied. Als je bij Pleyade komt werken, kun je via de Pleyade Academie deelnemen aan voor jou relevante scholingen. Wil je een (aanvullende) opleiding doen? In overleg met je leidinggevende zijn ook daarvoor mogelijkheden.

Lees meer
Opleidingen en stages
Trudy - leerling verzorgende IG
“Ik ben in 2017 begonnen bij Pleyade als leerling verzorgende IG, omdat ik graag wat meer ervaring wilde opdoen in de zorg.“
Gepubliceerd 3 sep 2018
Lees alle verhalen
Open filters Job alert
0 vacatures

Helaas, geen vacatures gevonden

We konden geen vacatures vinden die voldoen aan je specificaties.

Een e-mail krijgen als er een vacature beschikbaar is?Stel een job alert in
Arzenio Potjes

"Of je nou 4 of 24 uur per week wil werken, alles is goed. Collega’s en cliënten vinden het vooral heel fijn dát je er bent.”

Lees het verhaal

Wij gebruiken cookies op de website. Anonieme analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we werkenbijpleyade.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord