Anneke - gebiedsmanager

“Pleyade heeft een mooie, heldere visie en stelt de zorg voor cliënten oprecht centraal. Dat sprak mij direct aan.


Ik begon in februari 2014 als gebiedsmanager. Samen met de andere gebiedsmanagers zet ik mij ervoor in om die visie zo goed mogelijk te realiseren. We faciliteren de teamhoofden bij het vervullen van hun rol. Verder is mijn functie heel divers: ik ben zowel strategisch bezig als uitvoerend en alles wat daar tussenin zit. Dat is leuk, dynamisch en gevarieerd.” 

Deze baan past bij mij omdat ik een passie heb voor de zorg en organiseren mijn tweede natuur is. Binnen ons team inspireren we elkaar en zijn we kritisch naar elkaar toe. Dat vind ik fijn, want dat helpt je leren en ontwikkelen. Samenwerken betekent feedback aan elkaar geven.

Werken bij Pleyade is werken bij een innovatieve organisatie die vooruitstrevend wil zijn. Niet door heel ingewikkeld te denken, maar door de zorg volledig in dienst van de ouderen te zetten. Als je goed luistert, hoor je wat je als organisatie moet doen om de cliënt het leven te laten leiden dat hij of zij graag wil. Alle mensen die hier werken, hebben bewust voor de ouderenzorg gekozen en doen dat vanuit hun hart. Het is heel mooi dat Pleyade dit als organisatie ondersteunt.”

 

Deel dit verhaal

Vragen over werken bij Pleyade?

Neem dan contact op met de medewerkers van P&O via peno@pleyade.nl of 026 – 751 6335. Meer informatie over Pleyade vind je op pleyade.nl.

Albertine - vrijwilliger

“Mijn moeder woonde in Eldenstaete. Bij haar zag ik hoe belangrijk vrijwilligerswerk is.”

Lees het verhaal

Wij gebruiken cookies op de website. Anonieme analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we werkenbijpleyade.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord