Haal het beste uit jezelf

Met plezier naar je werk gaan, fijne collega's om je heen en een vooruitstrevende werkgever: bij Pleyade vind je alle ingrediënten die je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Bovendien draag je een belangrijk steentje bij aan het levensgeluk van de cliënten, samen met ruim dertienhonderd collega's en zo’n zeshonderd vrijwilligers.

Wie zoeken we?

Heb jij oprechte aandacht voor je medemens? Dat is een voorwaarde voor het werken bij Pleyade. Het is verder belangrijk dat je collegiaal en flexibel bent. Je houdt ervan om in een dynamische organisatie te werken, want geen dag is hetzelfde bij Pleyade. En we houden van ondernemende collega’s. Dat betekent dat je binnen de kaders van jouw functie verantwoordelijkheid durft te nemen, initiatief toont en proactief meedenkt over verbeteringen van werkprocessen. Kortom, ben jij gedreven, een tikje eigenwijs en heb je een hart voor liefdevolle zorg? Dan pas je bij ons.

Balans

Om goed in je vel te zitten, is het belangrijk dat je een balans vindt tussen werk en privé. Want bij hard werken hoort ook lekker ontspannen. Je kan via het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden sporten via Bedrijfsfitness Nederland of dankzij onze samenwerking met CultuurWerkt! met korting naar leuke culturele uitstapjes. Bij Pleyade kun je kiezen voor een werkweek van 4-36 uur. Daarbij werk je in vaste dienst of via een flexcontract.

Opleiding en ontwikkeling

Pleyade vindt het belangrijk dat de verantwoordelijkheid voor je ontwikkeling zoveel mogelijk bij jou ligt. Heb je het in je om écht een stapje extra te zetten? Bij Pleyade herkennen we talent en bieden je de mogelijkheid om jezelf naar een hoger niveau te tillen.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de CAO-VVT. Jouw inschaling in de functieschaal vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Pleyade heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarin naast deelnemen aan bedrijfsfitness het meefinancieren van bijvoorbeeld een fiets, computer en telefoon mogelijk is en geld en tijd uitwisselbaar zijn.

Klaar om het verschil te maken?

Dan is Pleyade op zoek naar jou. Bekijk de vacatures en laat ons weten waarom jij bij ons past en wij bij jou.

Marieke - teamhoofd Behandeldienst

“Ik wilde graag werken in een organisatie met een maatschappelijke rol, waarbij de verbinding met mensen belangrijk is. Dat vond ik bij Pleyade.”

Lees het verhaal