Terug naar pagina
Arbeidsvoorwaarden

Hoe wij jouw inzet belonen

Arbeidsvoorwaarden bij Pleyade - gewoon goed geregeld

Jobalert

Een e-mail krijgen als er een vacature beschikbaar is?

"*" geeft vereiste velden aan

Categorie
Niveau
Locatie
Werkuren
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tuurlijk: je kiest voor Pleyade omdat je het belangrijk (en fijn) vindt om een positief verschil te maken voor anderen. Maar het is ook je beroep. Dat waar je van leeft. Pleyade schat alle collega’s op waarde, als unieke individuen met unieke wensen en verwachtingen. Waar het kan bieden we je de vrijheid om zelf keuzes te maken over je arbeidsvoorwaarden. Zo kies je bijvoorbeeld uit verschillende opties en vergoedingen. Want, ja, veel ligt vast in de CAO, maar er is ook ruimte. Die mag je pakken.

Je mag rekenen op:

  • Een salaris volgens de CAO VVT: ‘gewoon’ keurig dus
  • Goede pensioenregeling en een reële reiskostenvergoeding
  • Feestbudget, bijvoorbeeld als er iets in je carrière of door het team te vieren is
  • Mogelijkheid tot ruilen van salaris of vrije dagen voor andere doelen, zoals de aanschaf van een (elektrische) fiets, computer, tablet, sportclub- of bibliotheek abonnement
  • Heel veel kansen om je te blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld via gratis online trainingen en/of vakinhoudelijke verdiepingstrajecten: ontdek de mogelijkheden!
  • Preventief gezondheidsonderzoek (uiteraard) op vrijwillige basis, griepprik, beeldschermbril, enz.
  • De vrijheid om zelf de regie over je carrière te voeren: als je verder wilt groeien in je rol of toe bent aan een hele nieuwe: we denken met je mee en maken werk van jouw volgende stap
  • Collega’s die er echt voor elkaar staan. Ook (juist) als het even tegenzit!

Een van de voordelen van werken bij Pleyade is ook de flexibiliteit. We begrijpen dat iedere medewerker unieke behoeften en verplichtingen heeft. Daarom bieden we flexibele werkschema’s en de mogelijkheid om je rooster aan te passen aan je persoonlijke situatie. Of je nu op zoek bent naar parttime of fulltime werk, we streven ernaar om een balans te vinden die bij jou past.

Daarnaast investeren we in de ontwikkeling van onze medewerkers. We bieden verschillende trainings- en opleidingsprogramma’s om je vaardigheden te verbeteren en je loopbaan verder te ontwikkelen. Of je nu net begint in de ouderenzorg of al jarenlange ervaring hebt, bij Pleyade zijn er volop mogelijkheden om te groeien en te leren.

We zijn trots op de arbeidsvoorwaarden die we onze medewerkers bieden. We willen dat jij je gewaardeerd, ondersteund en gemotiveerd voelt tijdens je werk. Ontdek zelf de geweldige arbeidsvoorwaarden bij Pleyade en sluit je aan bij ons enthousiaste team.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over werken bij Pleyade en de uitgebreide arbeidsvoorwaarden die we bieden.

Meer weten? Neem contact met ons op, we staan voor je klaar!

Bel mij terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.