Terug naar pagina
Naar start
Zorgopleidingen bij Pleyade - Leren en werken binnen Pleyade

Ontwikkel jezelf als persoon en professional. En laat bewoners leven zoals ze willen.

Alles loslaten wat je tijdens je opleiding hebt geleerd? Dat is nergens voor nodig. Maar als je kiest voor een BBL-traject bij Pleyade oftewel zorgopleidingen bij Pleyade gaat er wel een nieuwe wereld voor je open. Een wereld waar de bewoner niet wordt ‘verzorgd’, maar actief wordt gestimuleerd om zelf keuzes te maken en zelf de regie over zijn of haar leven te voeren. Hoe dat er in de praktijk uitziet? Dat ontdek je tijdens dit uitdagende Leren & Werken traject, waarbij je op verschillende locaties samen met de bewoner aan de slag gaat. En bovendien ontdekt waar jouw kracht ligt én waar je nog veel beter in kunt worden. Helpen we je graag bij!

Werken bij Pleyade - Leren en ontwikkelen

Voor wie?

Bij Pleyade kun je als MBO’er instromen in de Beroeps Begeleidende Leerweg. Als je opleiding maar ‘iets’ te maken heeft met onze activiteiten. Voor MBO Helpende Z&W, MBO verzorgende IG en MBO verpleegkunde rollen we graag de rode loper uit. Tot en met je eerste vaste baan, want baangarantie is bij Pleyade inbegrepen!

Wat mag je verwachten van zorgopleidingen bij Pleyade?

De kans om echt iets toe te voegen aan het leven van de bewoner. Net als aan een heleboel collega’s, want of je nu op de locatie meeloopt of een afstudeeropdracht maakt: je inbreng wordt gewaardeerd. Financieel, maar vooral ook met veel kansen om je als persoon en professional te verbreden en te verdiepen. Intensieve coaching op de locatie? Hoort erbij. Net als gesprekken en feedback vanuit HR-collega’s. Je ontdekkingsreis start met een uitgebreide onboarding, zodat je ons en de bewoners alvast leert kennen. Daarna doe je verschillende opdrachten op meerdere Pleyade locaties. Zo ontdek je waar jij je het beste thuis voelt! Verder mag je rekenen op genoeg tijd voor reflectie, neem je deel aan trainingen en workshops (ook van externe aanbieders). Vol programma? Zeker! Maar we zorgen ook voor genoeg ‘lucht’ en vrije tijd. Zo blijf je scherp en mooi in balans met de zorgopleidingen bij Pleyade!

  • Je ontvangt een salaris dat past bij de functie waar je voor opgeleid wordt. Plus vakantiegeld en een reiskostenvergoeding.
  • Je lestijd wordt voor een deel doorbetaald én we vergoeden je cursus-, les- of schoolgeld.
  • Je mag excursie kosten declareren.
  • Je kosten voor verplichte boeken, licenties en examens betalen wij.
  • Je kunt na je BBL-traject meteen doorstromen naar een Pleyade baan die bij je past.

Bel mij terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.