Terug naar pagina
Naar start
Leren en ontwikkelen

Leren en ontwikkelen binnen Pleyade

Mensen zelf de regie laten voeren. Dat is waar Pleyade voor staat. Dat geldt voor bewoners en cliënten, die we zoveel mogelijk het leven laten leiden dat zij gewend zijn. Maar zeker ook voor collega’s, die we uitdagen om zelf ‘werk’ van hun persoonlijke en professionele groei te maken. Voor ons een logische keuze, want jij weet het beste welke kant je op wilt. En wij? Wij helpen je om daar te komen. Niet ‘een keertje’, maar totdat je bent uitgeleerd. En wat ons betreft, is dat nooit. Je vakkennis verdiepen? Dat kan. Een taal leren omdat je bewoner X beter wilt begrijpen? Geen probleem. Je Excel angst overwinnen? Duik in ons aanbod en je vindt altijd wel een opleiding, training of workshop waar je vrolijk en leergierig van wordt!

Leren en ontwikkelen - Werken bij Pleyade

De korte route naar jouw leerplek

Of je nu net start of een schat aan ervaring meeneemt, bij Pleyade kom je verder. Door on the job van je collega’s te leren en ervaringen uit te wisselen. Of door heel bewust voor je ontwikkeling te kiezen. Niks moet, maar als jij jezelf wilt verdiepen of verbreden, bieden we je alle ruimte. Belangrijk. Je kunt bij ons zowel vakopleidingen volgen als een heleboel interessante trainingen. Ook opleidingen die je misschien helemaal niet nodig hebt voor je werk. Pak de regie. Ontdek je talenten. En zorg goed voor jezelf. Elke dag opnieuw. Bij Pleyade kun je leren en ontwikkelen.

Meer aandacht voor de ouderen - werken bij Pleyade, leren en ontwikkelen

Aan boord!

Of je nu als zorgprofessional aan de slag gaat of manager wordt: iedereen doorloopt hetzelfde introductieprogramma. Tegelijkertijd. Reken op ‘welkom bij’ video’s, een training op een van onze unieke locaties en een lunch tussen even unieke bewoners. Allemaal aan boord dus. Zo ervaar je meteen wat Pleyade zo inspirerend maakt!

Alsjeblieft, 150 gratis trainingen

Zodra je echt bij Pleyade start, krijg je meteen toegang tot GoodHabitz. Dat is een collectie van zo’n 150 gratis trainingen. Die je online kunt volgen. Ja, ook thuis of onderweg. Van Microsoftopleidingen tot een cursus mindfulness, en van (nog beter) leren samenwerken tot Arabisch voor beginners: je leert bij ons wat je wilt leren. In je eigen tempo. Waar en wanneer je maar wilt. Graag gedaan!

De ideale leerschool voor BBL’ers en studenten

Een betekenisvolle bijbaan? Een carrière switch maken omdat je het leven van anderen wilt verrijken? Kinderen het huis uit en zin om, samen met leuke collega’s, bewoners te ondersteunen? Pleyade heeft altijd plek voor enthousiaste zorgmedewerkers. Op alle niveaus. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem! Met een BBL-opleidingsplaats ga je één dag per week naar school. En werk je drie of vier dagen mee, zodat je verder leert in de praktijk op één van onze locaties. Geïnteresseerd in een BBL-traject? Maak meteen een Job Alert aan en je staat helemaal vooraan…

Partnerschappen met scholen

Pleyade heeft goede banden met ervaren onderwijsinstellingen. Denk aan RijnIJssel, het Graafschap College en ROCA12. Bovendien trekken we op met De Zorg en Werkacademie in Ede, waar je op elk moment kunt beginnen met leren. Een Associate Degree for Health behalen? Bij Pleyade heb je de kans! Verder heb je toegang tot onze Pleyade Academy, een leeromgeving waar je jouw basisvaardigheden kunt aanscherpen.

Uitdagende stages, ook voor ‘niet-zorg’ studenten

Een stage in de zorgsector is geen ‘gewone’ stage. Bij ons moet je namelijk je hoofd én je hart gebruiken om er alles uit te halen. Ook als je niet als verzorgende, maar bijvoorbeeld in de facilitaire dienstverlening aan de slag gaat. Alles wat je doet, doe je namelijk voor de bewoner. Verantwoordelijk én enorm dankbaar werk dus. Pleyade heeft stageplaatsen voor allerlei studenten. Soms worden die via de stage-coördinator van jouw school aangeboden. Maar je kunt natuurlijk ook zelf solliciteren. Welke studie je ook volgt, bij Pleyade word je verwelkomd door ruim 1500 collega’s én nog veel meer bewoners!

Talent? Word (steeds beter) herkend!

Pleyade is een lerende organisatie. En dus bedenken en introduceren we steeds nieuwe initiatieven. Ook op het gebied van ontwikkelen. Een voorbeeld is ons talentontwikkelingsprogramma. Dat staat nu nog in de kinderschoenen, maar we zijn er keihard mee bezig. De eerste stappen? We bieden uitdagende trainingen aan. Om (nog) beter te worden in waar je goed in bent. Of om je tot een echte leider te ontwikkelen. Op ons wensenlijstje: inspirerende seizoenevenementen en aanbod dat je ondersteunt om fit en gezond te blijven.

 

Collega's lachen onder het genot van een kopje koffie

Vragen?

Meer weten over jouw leer- en ontwikkelmogelijkheden bij Pleyade? Laat het ons weten!

Bel mij terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.