Terug naar pagina
Vrijwilligers bij Pleyade

Toe aan minder vrije tijd? Laat de bewoner leven zoals hij of zij wil!

Twee lachende vrijwilligers bij Pleyade

Jobalert

Een e-mail krijgen als er een vacature beschikbaar is?

"*" geeft vereiste velden aan

Categorie
Niveau
Locatie
Werkuren
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijwilligers bij Pleyade

Genieten van het leven? Willen we allemaal. Totdat we wat ouder worden. Dan is genieten ineens niet meer nodig. Toch? Pleyade vindt dat onzin. Of we nu 8 of 88 zijn, fluitend een halve marathon lopen of achter een rollator lopen: genieten is een mensenrecht. Eens? De vrijwilligers bij Pleyade zijn op de juiste plek, want ze willen dat bewoners hun leven kunnen leiden zoals zij dat zelf willen. Inclusief de dingen die dat leven fijn maken. Welkom dus, vrijwilligers!

Voor wie?

Voor iedereen die wat tijd over heeft. En die tijd graag wil inzetten om het leven van bewoners rijker, leuker en persoonlijker te maken. Het maakt niet uit of je een zee aan tijd hebt of ‘slechts’ een paar uur per week beschikbaar bent, als jij hart voor ouderen hebt, hen op een liefdevolle manier wilt en kunt ondersteunen én graag optrekt met Pleyade collega’s, ben je van harte welkom.

Wat kun je betekenen voor de bewoner?

Dat ligt eraan waar de bewoner behoefte aan heeft en wat jij leuk vindt. Samen zoeken we naar de juiste klik! Misschien ben jij een goed gespreksmaatje, wil je helpen in de winkel, maaltijden serveren of activiteiten begeleiden. Of lijkt het je leuker om samen met bewoners te bewegen, te koken, te schilderen of een evenement te bezoeken? Het kan allemaal, want er is altijd wat te doen. En altijd iets dat bij jouw talenten en passies past.

Wat mag je van ons verwachten?

Uiteraard sta je er niet alleen voor. Je wordt begeleidt door een zorgmedewerker en we nodigen je graag uit om, samen met andere vrijwilligers, themabijeenkomsten te bezoeken. Verder uit Pleyade meerdere keren per jaar zijn waardering voor vrijwilligers. Ook vergoeden we je reiskosten en ben je tijdens het vrijwilligerswerk verzekerd.

Klinkt goed? Neem contact op met een van de consulenten en zij helpen je verder! Dat kan via 026 751 7300 of vrijwilligerswerk@pleyade.nl. Tot snel!

Vrijwilligersvacatures

Kijk voor openstaande vrijwilligersvacatures op:

Vrijwilligerscentralearnhem.nl
Geldersehanden.nl

Recruiter Julie
Meer weten over vrijwilligerswerk bij Pleyade? Neem contact op met een van de consulenten en zij helpen je graag verder.

Bel mij terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.