Terug naar pagina
Naar start
Als zij-instromer, een verse (her)start bij Pleyade

Stap een nieuwe wereld binnen. En laat bewoners leven zoals ze willen.

Of je nu een totaal ander beroep uitoefent of al een tijdje ‘uit de zorg’ bent, starten in de ouderenzorg voelt misschien als een grote stap. En dat is het ook wel, want er zijn weinig beroepen waarin je zoveel impact maakt op de levens van anderen. Dat is precies de reden waarom we alles op alles zetten om jouw ‘reuzenstap’ als zij instromer aan te laten voelen als kleinere stapjes. Hoe? Door de (al dan niet hernieuwde) kennismaking met ons mooie vak rustig op te bouwen, zodat je eerst aan Pleyade kunt wennen, voordat je echt meedraait op de locatie.

Werken bij Pleyade - echt het verschil maken ook als zij-instromer

Voor wie?

Dat herintreders meteen welkom zijn, ligt voor de hand. Want ook in de ouderenzorg geldt: ervaring is super-waardevol. Maar we worden ook vrolijk van nieuwe collega’s die een heel ander beroep hebben uitgeoefend. Want of je nu in een winkel hebt gewerkt of als accountant de boeken voor een winkel deed: als je liefde voor onze sector hebt, helpen we je als zij instromer graag het verschil voor de bewoner te maken. Twijfel je over je geschiktheid? Neem gerust contact met ons op. De kans dat je bij ons past, is groot!

Wat mag je als zij instromer verwachten?

Dat ligt aan je achtergrond. Als herintreder/zij instromer start je met een bootcamp, waarin je jouw zorgtalent opfrist én ontdekt hoe Pleyade zorg precies invult. Dit traject duurt twee maanden, waarna je als zorgverkenner start. Die rol ligt er ook voor zij-instromers. Ben jij dat? Dan begint je zorgcarrière met een versnelde opleiding tot verzorgende (Mbo3) van een jaar. Een mix van theorie en on the job leren. Daarna ben je een zorgverkenner en ondersteun je een zorgteam op locatie. Na twee tot vier maanden, ben je ‘leerling af’ en pak je steeds meer verantwoordelijkheden op. Nog wat extra (bij)scholing nodig? Geen probleem!

 

Bel mij terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.