Terug naar pagina
Bijbaan bij Pleyade

Meer dan een bijbaan!

Jobalert

Een e-mail krijgen als er een vacature beschikbaar is?

"*" geeft vereiste velden aan

Categorie
Niveau
Locatie
Werkuren
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een bijbaan bij Pleyade. Lekker verdienen en werken wanneer jij wil; wie wil dat nou niet? Ben je betrokken, enthousiast en wil je iets betekenen voor een ander? Dan heeft Pleyade dé baan voor jou.

Ben je op zoek naar een bijbaan die meer is dan alleen een manier om wat extra geld te verdienen? Overweeg dan een bijbaan bij Pleyade, waar je echt een verschil kunt maken én een bijdrage kunt leveren aan de maatschappij. We zijn een toonaangevende zorgorganisatie die zich inzet voor het bieden van hoogwaardige zorg aan ouderen, en we geloven dat zelfs een bijbaan voldoening en betekenis geeft.

Wij zoeken jou!

Lekker verdienen en werken wanneer jij wil; wie wil dat nou niet? Ben je betrokken, enthousiast en wil je iets betekenen voor een ander? Dan heeft Pleyade dé bijbaan voor jou. Samen bekijken we welke bijbaan het beste bij jou past. Dat kan een leuke functie zijn die aansluit bij jouw zorgopleiding, maar Pleyade biedt nog veel meer dan dat! Wat dacht je van werken in één van onze mooie horecagelegenheden of samen met de bewoners leuke activiteiten ondernemen?

Flexibiliteit is een ander belangrijk aspect van een bijbaan bij Pleyade. We begrijpen dat je als student of jonge professional vaak een druk schema hebt met andere verplichtingen. Daarom bieden we flexibele werktijden en verschillende diensten, zodat je je bijbaan kunt aanpassen aan je persoonlijke agenda. Of je nu alleen in het weekend, ’s avonds of tijdens vakanties kunt werken, we streven ernaar om een rooster te vinden dat bij jou past.

De glimlach van een bewoner. Een dankbare blik. Een goed gevoel wanneer je naar huis gaat. Talloze kleine geluksmomentjes in een werkdag; dát is werken bij Pleyade. Wij bieden alle medewerkers met een bijbaan een contract aan voor 7 maanden (minimaal 2 uur per week). Waarom? Omdat wij geloven in jou en hopen dat je blijft!

Maak een verschil, geniet van flexibiliteit, ervaar voldoening en ontvang een beloning. Ontdek de mogelijkheden van een bijbaan bij Pleyade en sluit je aan bij ons enthousiaste team.

Onder de video vind je onze bijbaan-vacatures. 

Voor meer informatie over bijbanen bij Pleyade en hoe je kunt solliciteren, neem vandaag nog contact met ons op of bekijk direct onze vacatures!

Bel mij terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.