Terug naar pagina
Nieuwsbericht van

Succesvol Pleyade gala en stakeholdersevent

Jobalert

Een e-mail krijgen als er een vacature beschikbaar is?

"*" geeft vereiste velden aan

Categorie
Niveau
Locatie
Werkuren
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gisteren, 17 januari 2024, vond voor de bewoners het Pleyade Gala plaats en voor de stakeholders het event Pleyade Live! Beide evenementen waren op Hotel Papendal. De evenementen vielen goed in de smaak. Wij bij Pleyade zijn erg trots op wat we hebben neergezet voor bewoners en stakeholders.  

Pleyade Gala

Alle bewoners bij Pleyade hebben een uitnodiging ontvangen om aanwezig te zijn bij het Pleyade Gala. Er hadden ruim 400 bewoners en introducees zich opgegeven. De voorpret begon al op de woonlocaties voor bewoners die graag de haren wilden laten doen door een kapper en opgemaakt werden door een visagist. Daarna gingen bewoners met het Pleyade vervoer of met hun introducee naar Hotel Papendal. Daar aangekomen werden ze muzikaal onthaald. De zaal waar het gala plaatsvond was geheel in stijl versierd! Rond 16.00 uur ging het gala van start met een muzikaal optreden gevolgd door een officiële opening door de nieuwe Raad van Bestuur. Vervolgens gingen de gasten aan tafel en genoten van een heerlijk driegangenmenu. Er werd zelfs door een aantal bewoners een dansje gewaagd. Het was geweldig om te zien hoe de bewoners en introducees genoten van het gala.  

Uitspraken van bewoners:  

  • “Het was geweldig, ik kom morgen weer!”
  • “Het was prachtig en ik heb lekker gegeten.”
  • “Goed verzorgd, echt een avondje uit. Wat geweldig dat Pleyade dit doet.”
  • “We hebben onwijs genoten. Heerlijk gegeten, gedanst, gelachen en geproost op een dag uit met zijn allen.”
  • “Mogen we echt niet langer blijven?”
  • “Ik voel me de koningin van het gala, zo mooi ben ik!”

Ook op de woonlocaties was er iets feestelijks te doen voor de bewoners. Iedere woonlocatie had hier zelf invulling aangegeven. 

Pleyade Live!

Op dezelfde dag vond ook het stakeholdersevent Pleyade Live plaats op Hotel Papendal. Dit event stond in het teken van het ontmoeten van de nieuwe Raad van Bestuur van Pleyade (John en Esther), maar ook om elkaar te informeren en te inspireren over de toekomst van de ouderenzorg. De stakeholders vonden het fijn om John en Esther te ontmoeten en hadden veel vragen voor ze. De georganiseerde workshops ‘Ouderenzorg in andere landen’ en ‘De huiskamer van de toekomst’ werden goed ontvangen. Men vond 20 minuten eigenlijk te kort voor de onderwerpen! Na het formele programma gingen ook de stakeholders een kijkje nemen op het Pleyade Gala. Dit vond men geweldig om te zien en uniek dat Pleyade dit organiseert voor de bewoners. De dag werd afgesloten met een heerlijk buffetdiner waarbij iedereen kon netwerken.  

Uitspraken van stakeholders: 

  • “Goed georganiseerd. Uniek dat we dit doen als Pleyade zijnde.” 
  • “Super interessante workshops. Deze zetten je echt aan het denken.” 
  • “Bijzonder om ook een kijkje te kunnen nemen bij het Pleyade Gala voor bewoners.”

Deel dit verhaal

Bel mij terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.