Marieke - teamhoofd Behandeldienst

“Ik wilde graag werken in een organisatie met een maatschappelijke rol, waarbij de verbinding met mensen belangrijk is. Dat vond ik bij Pleyade.

Na tien jaar als consultant en projectmanager in de energiesector te hebben gewerkt, constateerde ik in 2017 dat ik op zoek was naar meer zingeving. In mijn zoektocht naar een organisatie die daarbij paste, kwam ik in de hoek van de zorg terecht en hoorde via-via dat Pleyade mensen zocht. Tijdens het kennismakingsgesprek was de klik er meteen: het voelde als een warm nest.

Als teamhoofd Behandeldienst werk ik overstijgend voor verschillende locaties en met meerdere teams. Ik ben gewend om een breder speelveld te overzien, dus dat komt in deze functie goed van pas. De teams waarmee ik werk zijn heel zelfstandig. Ik probeer mensen daarin te stimuleren en de ruimte te geven voor eigen ondernemerschap. Het leggen van verbindingen spreekt me aan, zodat je samen naar een resultaat toewerkt. Daarbij is het resultaat niet het belangrijkst, maar juist de reis er naartoe.

De cultuur en dynamiek van Pleyade spreken me aan. Ik vind het mooi om mee te bouwen aan een nieuwe, duurzame toekomst van de ouderenzorg. Als medewerker heb je de vrijheid om zaken te realiseren als je met goede voorstellen komt. Pleyade wil echt het verschil maken voor de cliënt. Het is een organisatie die aan vernieuwing en innovatie doet om in de maatschappij een verbetering te realiseren.”

Deel dit verhaal

Arzenio - vakantiekracht

"Of je nou 4 of 24 uur per week wil werken, alles is goed. Collega’s en cliënten vinden het vooral heel fijn dát je er bent.”

Lees het verhaal

Wij gebruiken cookies op de website. Anonieme analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we werkenbijpleyade.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord