Trudy - leerling verzorgende IG

“Ik ben in 2017 begonnen bij Pleyade als leerling verzorgende IG, omdat ik graag wat meer ervaring wilde opdoen in de zorg.

Voordat ik bij Pleyade kwam heb ik als huiskamerbegeleider gewerkt. Mijn moeder werkt ook bij Pleyade en ik had al eens vrijwilligerswerk voor de organisatie gedaan. Na wat navraag bleek er nog ruimte te zijn voor een leerling en na een gesprek kon ik snel aan de slag.”

“Het eerste jaar heb ik echt de basis geleerd: hoe verzorg je de cliënten? Hoe herken je huidirritaties en hoe verzorg je die? Het aankomende jaar gaan we meer de medische kant op en komen bijvoorbeeld wondzorg en zwachtelen aan bod. Ik had natuurlijk al ervaring met het werken met ouderen, maar nu zie je weer een andere kant van de zorg.”

“Het werken bij Pleyade bevalt tot nu toe onwijs goed. Ik vind het belangrijk om een leuke werkplek te hebben met fijne collega’s en dat is zeker het geval. Er is een goede klik met collega’s en cliënten. Daardoor ga je met plezier naar je werk. Pleyade werkt daar zeker aan mee: het is een goede, gezellige organisatie. Als je eenmaal de weg kent, ben je snel op je plek.”   

Deel dit verhaal

Arzenio - vakantiekracht

"Of je nou 4 of 24 uur per week wil werken, alles is goed. Collega’s en cliënten vinden het vooral heel fijn dát je er bent.”

Lees het verhaal

Wij gebruiken cookies op de website. Anonieme analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we werkenbijpleyade.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord